• Senaste kommentarerna

  • open panel

  Information från SSK Rescue

   

  Efter önskemål från förarna kommer SSK Rescue Team med Ebbe Hermansson i spetsen att visa upp sin verksamhet och gå igenom hur man arbetar. Man kommer också visa upp dom bilar man använder och vilken utrustning som finns i dom.

  SSK Rescue Team med alla funktionärer är oerhört viktiga för vår verksamhet och ett måste för att vi i Stockholms Sportvagnsklubb överhuvudtaget ska få arrangera tävlingar. Nu har ni förare och övriga chansen att få en inblick i hur man arbetar under en tävlingshelg. Kanske detta även kan locka några fler till detta viktiga uppdrag!?

  Genomgången kommer att ske i samband med SSK deltävling 2 på Kinnekulle ring den 26-27 maj.

  När: Lördag den 26 maj

  Var: SSK Rescue Team, Kinnekulle ring

  Tid: 18.00

  Vad: Hur SSK Rescue arbetar och vad dom har för utrustning i bilarna

  SSK Rescue med alla funktionärer är viktiga för vår verksamhet.

  SSK Rescue med alla funktionärer är viktiga för vår verksamhet.

   
  © 2012 SSK Serien (optimerad för Chrome, Safari och Firefox)
  Designed by Emtech