• Senaste kommentarerna

  • open panel

  SSK-serien sänds live på SBF Play

   

  Efter fjolårets positiva respons när SSK:s deltävling i Falkenberg och på Raceweek sändes live på www.sbfplay.se så fortsätter vi med samma upplägg i år. Allt sändas live med hjälp av Subframe på SBF:s playkanal. Länk till kanalen hittar ni nedan.

  SSK-serien ska upplevas på plats där du får se spännande race på nära håll, känna adrenalinet, träffa förare och mekaniker, känna doften från bilarna m.m… Men har du inte möjlighet att ta dig till våra tävlingar så får du nu chansen att se två av tävlingarna live på webben via SBF Play.se

  sbfplay

  Länk till SBF Play: https://sbfplay.solidtango.com/

  Livesändningarna sker från från deltävling 3 som avgörs i samband med klassiska Västkustloppet i Falkenberg den 7-8 juli och från deltävling 4 som avgörs under SSK:s egna sommartävling Raceweek på Kinnekulle ring den 28-29 juli. Mer info om tider kommer närmare tävlingarna.

  SSK gästar Västkustloppet 2018.

  SSK gästar Västkustloppet 2018.

  Sändningarna sker i samarbete med Leif Lindström som b.la. driver Ginetta GT5 Challenge. En klass som också gästar Västkustloppet och Raceweek 2018. Länk till hemsidan: http://www.ginettasweden.se/

  Ginetta GT5 Challenge

  Ginetta GT5 Challenge.

  Kort fakta Ginetta G40:

  Motor: Ford Zetec 1800cc, 165 hkr
  Växellåda: Quaife 6-växlad, sekventiell
  Däck: Michelin
  Tomvikt: 820 kg

  Följ SSK-serien på Facebook: https://www.facebook.com/sskserien

   
  © 2012 SSK Serien (optimerad för Chrome, Safari och Firefox)
  Designed by Emtech