• Senaste kommentarerna

  • open panel

  P4 Skaraborg på Kinnekulle

   

  Raceweek 2018 är igång och P4 Skaraborg, Sveriges Radio gjorde ett besök under fredagen där reportern gick runt i depån och intervjuade några av arrangörerna. Senare fick han även möjlighet att åka med några varv runt Kinnekulle ring. 

  P4 Skaraborg, Sveriges Radio sände delar av förmiddagsprogrammet från Raceweek på Kinnekulle ring, där reportern Alfred Jansson gick runt i depån och intervjuade några av arrangörerna från Stockholms Sportvagnsklubb. Senare i programmet fick Alfred åka med Anders Dahlgren några varv runt banan, en åktur han sent kommer glömma. :-)

  Efter önskemål lägger vi även upp länken till programmet här på hemsidan, så ni kan lyssna i efterhand.

  Klicka här: https://sverigesradio.se/sida/avsnitt/1114074?programid=358

   
  © 2012 SSK Serien (optimerad för Chrome, Safari och Firefox)
  Designed by Emtech