• Senaste kommentarerna

  • open panel

  SSK söker funktionärer

   

  SSK är oerhört stolta och glada över den funktionärskår som varje år ställer upp varje år för att SSK:s arrangemang ska bli dom bästa i landet. För det är dessa människor som gör detta möjligt. Så att förarna kan utöva det dom tycker allra bäst om. För utan er – inga race!

  Men vi behöver utöka våran funktionärskår inför framtiden. Så är du intresserad av att uppleva svensk racing från insidan och vara med i SSK:s härliga gäng, där du också har möjlighet att gå funktionärskurser, ska du kontakta oss på mailadressen nedan.

  För att bli funktionär i SSK krävs i princip bara en sak – att du har ett intresse för motorsport! Din ålder har inte så stor betydelse. Några av våra funktionärer är mellan 18 och drygt 70 år.

  Välkomna till SSK!

  Kontakt: info@sskracing.com

  Upplev svensk racing från insidan.

  Upplev svensk racing från insidan.

   
  © 2012 SSK Serien (optimerad för Chrome, Safari och Firefox)
  Designed by Emtech