• Senaste kommentarerna

  • open panel

  SSK & SPVM intar Kinnekulle

   
  Stor Sportvagnshelg väntar nu till helgen den 25-26 maj då SSK-serien och Sportvagnsmästerskapet gästar Kinnekulle ring.
  På lördag och söndag invaderas Kinnekulle ring av racingbilar igen då några av Sveriges snabbaste sportvagnsklasser gör sig redo för den andra deltävlingen i SSK-serien och Sportvagnsmästerskapet 2019. Närmare 140 startande väntas inta den snabba men tekniska banan i racingklasser som Aquila Synergy Cup, Modsport, Clubman, Racersport, VolvoCupen, SSK Klass 2, SSK Klass 3 och Renault Junior Cup med flera.
  Många trevliga bilar att se på Kinnekulle i helgen.

  Många trevliga bilar att se på Kinnekulle i helgen.

  Hemma förare från Skaraborg är bland annat Per och Roger Fredriksson från Skövde som delar körtid i en Mallock i klassiska sportvagnsklassen Clubman. Emma Reimby från Stenstorp deltar i ungdomsklassen Renault Junior Cup med en Renault Clio där även Olle Jansson från Jung deltar. Petter Wejsfelt från Lidköping kör en BMW 330i E46 i SSK Klass 3. Petter som är regerande mästare i SSK Klass 3 var inte nöjd med dubbla tredjeplatser i premiären på Mantorp Park i början på maj. Nu siktar han på revansch inför hemmapubliken.

  OBS!!! Det är fritt inträde hela helgen!

  Tidsschema hittar ni här: http://www.sskserien.se/wp-content/uploads/2011/09/SSK-Schema-Kinnekulle-Spvm-2019.pdf

  Välkomna till en racehelg med mycket action!

  Välkomna till en racehelg med mycket action!

   
  © 2012 SSK Serien (optimerad för Chrome, Safari och Firefox)
  Designed by Emtech