• Senaste kommentarerna

  • open panel

  Preliminär SSK-kalender 2021

   

  Uppdatering säsongen 2021!!!

  Kalender finner ni längst ned på sidan…

  Säsongen 2021 inleds traditionsenligt med testhelg och förarkurs på Kinnekulle den 17-18 april. Observera att vi nu har ändrat till två dagar, då test fortfarande är OK att arrangera och att det inte blir något långlopp på söndagen. Mantorp Park har sedan tidigare meddelat att premiären den 1-2 maj ställts in, dom kollar om möjligt på ett annat datum. Den 22-23 maj är det tänkta att SSK ska arrangera Kinnekulle Historic Meeting med RHK (Racerhistoriska Klubben), men det är det högst osäkert om vi får tillstånd till denna tävling, det återkommer vi med. SSK deltävling 2 på Kinnekulle med SPVM den 4-6 juni står kvar som vanligt. SSK deltävling 3 avgörs på Falkenbergs Motorbana den 19-20 juni. Observera att SSK-klasser kör både på lördag och söndag. I övrigt gästar BMW Cup och långlopp med NSHC.

  Förarna i SSK-serien kan nu preliminärt börja planera för säsongen 2021.

  Förarna i SSK-serien kan nu preliminärt börja planera för säsongen 2021.

  SSK deltävling 4 avgörs på den populära sommartävlingen Raceweek på Kinnekulle den 23-25 juli, här hoppas vi på att få ta in publik i år, då SSK-serien fyller 50 år 2021, men vi får se hur situationen är när vi kommer dit. Gästande klasser på Raceweek 2021 återkommer vi med vid senare tillfälle. Den 14-15 augusti är det tänkt att SSK deltävling 5 ska avgöras på Gelleråsen Arena med SPVM som gästande serie. SSK-finalen avgörs i alla fall på Kinnekulle den 3-5 september, där vi koppas få avsluta säsongen med en riktig fest och prisutdelning i Göteneparken på lördagskvällen. Säsongen 2021 avslutas sen helt och hållet med Mekrace och förarkurs på Kinnekulle den 2-3 oktober. Men detta datum kan även nyttjas som alternativ finalhelg, precis som vi gjorde 2020.

  Mer information inför 2021 kommer löpande på hemsidan >>> www.sskserien.se

  Vi ser fram emot flera intressanta race i SSK-serien 2021. Här en tuff kamp i VolvoCupen i Karlskoga 2020.

  Vi ser fram emot flera intressanta race i SSK-serien 2021. Här en tuff kamp i VolvoCupen i Karlskoga 2020.

  Välkomna till SSK och SSK-serien 2021!!!

   

  Kalender inför 2021 (preliminär)

  Datum Tävling – Bana Klasser
  17-18 april Testhelg – Kinnekulle Med förarkurs
  1-2 maj SSK 1 – Mantorp Park (INSTÄLLT)
  22-23 maj RHK – Kinnekulle Kinnekulle Historic Meeting med Racerhistoriska Cupen
  5-6 juni SSK 2 – Kinnekulle SSK, Aquila, SPVM, Ginetta
  19 juni SSK 3 – Falkenbergs Motorbana SSK, Aquila, BMW Cup
  20 juni SSK 3 – Falkenbergs Motorbana Långlopp – NSHC + SSK-klasser
  23-25 juli Raceweek 2021 – Kinnekulle  SSK, Aquila m. fl.
  14-15 aug SSK 5 – Gelleråsen Arena SSK, Aquila, SPVM.
  3-5 sep SSK 6 – Kinnekulle Fre-Lör: SSK-finalen, lör-sön (fm): Legends Cup, Söndag: långlopp
  2-3 okt Mekhelg – Kinnekulle Förarkurs
   
  © 2012 SSK Serien (optimerad för Chrome, Safari och Firefox)
  Designed by Emtech