• Senaste kommentarerna

  • open panel

  SSK på Västkustloppet

  SSK-serien gästade i år klassiska Västkustloppet i Falkenberg där deltävling 3 avgjordes tillsammans med bland annat STCC den 7-8 juli. Banan som ligger 8 km öster om Falkenberg är en av Sveriges snabbaste. Det är i stort sett full fart varvet runt. Något förarna behärskade med bravur inför dom ca 4.000 åskådarna.

  I Renault Junior Cup …

  Read More
   

  Förarrepresentation

  Förarrepresentation.

  Vi saknar ett forum inom SSK där förare och tävlingsledning kan samtala om saker som inträffar på banan och komma fram till förändringar, förbättringar för att öka säkerheten.

  Representationen från förarna kan utgöras av en representant från varje klass där vi möter tävlingsledning och Anders Dahlgren från SSK i givande samtal om framförallt säkerhetsfrågor. Meningen med …

  Read More
   

  SSK-serien sänds live på SBF Play

  Efter fjolårets positiva respons när SSK:s deltävling i Falkenberg och på Raceweek sändes live på www.sbfplay.se så fortsätter vi med samma upplägg i år. Allt sändas live med hjälp av Subframe på SBF:s playkanal. Länk till kanalen hittar ni nedan.

  SSK-serien ska upplevas på plats där du får se spännande race på nära håll, känna adrenalinet, …

  Read More
   

  Heta race på Kinnekulle

  Det blev en välbesökt tävling på ett soldränkt Kinnekulle Ring när deltävling 2 avgjordes i SSK-serien. Högsommarvädret med stekande sol och stark hetta gjorde det kämpigt för förarna, men de flesta lyckades ändå ta sig i mål och plocka viktiga poäng i respektive klass.

  Samuel Johansson från Falkenberg hade fixat felet på sin nybyggda BMW efter …

  Read More
   

  Hjälpsamma team i depån

  För dom som aldrig besökt en SSK tävling kan det vara svårt att förstå vad vi menar när vi pratar om “SSK-andan”. Det menas att här är det inga stängda tält på kvällarna, inga hemligheter. Alla hjälps åt på kvällarna om någon har mekaniska bekymmer. För alla ska vara med på banan dagen efter. Funktionärerna …

  Read More
   

  Varm helg väntar på Kinnekulle

  Den 26-27 maj invaderas Kinnekulle ring av många duktiga förare när det är dags för rond 2 i SSK-serien, Sportvagnsmästerskapet och Radical. Vi kan se fram emot många sevärda race på en bana som garanterat kommer att koka nu när sommaren verkar ha hittat till Kinnekulle.

  Det ser ut att bli en varm helg på Kinnekulle …

  Read More
   

  Information från SSK Rescue

  Efter önskemål från förarna kommer SSK Rescue Team med Ebbe Hermansson i spetsen att visa upp sin verksamhet och gå igenom hur man arbetar. Man kommer också visa upp dom bilar man använder och vilken utrustning som finns i dom.

  SSK Rescue Team med alla funktionärer är oerhört viktiga för vår verksamhet och ett måste för …

  Read More
   

  SSK-premiären på Mantorp Park

  Vårracet på Mantorp Park blev precis den soliga tillställning som alla hoppades på när SSK-serien körde säsongspremiär för 2018. Förarna sken ikapp med solen och bjöd på många underhållande race, där vi även fick se några nya förare på banan.

  Det var framförallt i Renault Junior Cup som vi fick se en del nya förare på banan, …

  Read More
   

  Historisk seger i VolvoCupen

  Sanna Andréasson från Gråbo tog sin första seger i VolvoCupen i samband med SSK-premiären på Mantorp Park den 5-6 maj. Därmed är hon historisk. För aldrig tidigare har en tjej vunnit ett race i VolvoCupen. Men Sanna nöjde sig inte med att bara vinna ett race. Hon vann två! och var dessutom snabbast i Kvalet. …

  Read More
   

  Anton kör RJC och DS3 Cup 2018

  Anton Bergström avslutade säsongen 2017 genom att ta två segrar i Renault Junior Cup och slutade där med på en total andraplats i klassen. I år är siktet inställt på totalseger. Men Anton nöjer sig inte med att bara köra Renault Junior Cup 2018, utan han ska också ställa upp i populära Citroen DS3 Cup, …

  Read More
   
  © 2012 SSK Serien (optimerad för Chrome, Safari och Firefox)
  Designed by Emtech