Information

Högt och lågt ...

Information

Inläggav Denton » 19 feb 2014, 01:43

Vad händer i klubben? finns det ingen information att tilldela klubbens medlemmar
Om vad som har hänt och vad som kommer att hända?
Denton
 

Re: Information

Inläggav Lars Brandström » 20 feb 2014, 11:36

VolvoCupen – 2014
Stockholm Sportvagnsklubb, SSK, är Sveriges största organisatör av breddmotorsport. Sedan många år har SSK ansvarat för den motorsportklass som tidigare kallades Volvo Original Cup. Nu satsar klassen stort på att bli störst i Sverige och byter samtidigt namn till VolvoCupen.

– Det ligger helt rätt i tiden att satsa nu, säger ordföranden i VolvoCupens förening Håkan Malmborg. Det kan låta lite motsägelsefullt när många klagar över att kostnaderna ökar och intresset minskar, men det är just där vi ser en otroligt fin möjlighet. Många drömmer om att nå sverigeeliten, men det kostar så mycket tid och pengar att det bara blir en dröm för så gott som alla som älskar motorsporten och det är här vi mönstrar våra förare och team.

VolvoCupen samlade förra året ett tjugotal förare i olika åldrar. Tävlingarna kördes på de bästa banorna Sverige kan erbjuda som t ex Kinnekulle Ring, Gelleråsen Motorstadion, Falkenberg Raceway och Mantorp Park . Serien 2013 avgjordes först på mållinjen i finalen. Nu har VolvoCupen bildat en stark förening, vars enda uppgift är att lyfta fram och promota såväl klassen som förarna.

– Vi har bildat en stark organisation som har som uppgift att göra allt för att göra VolvoCupen till en av de mest attraktiva klasserna i Sverige, säger VolvoCupens PR-ansvarige Magnus ”Kroken” Krokström som med ett eget långt förflutet inom sporten, bl. a. som förare i Volvos STCC-satsning, ser en otrolig potential för klassen. Vår slogan är ”Maximal racing – Minimal kostnad” och det sammanfattar på ett bra sätt våra ambitioner. Alla är välkomna till oss om man vill ha spännande och tät racing till vettiga pengar, säger Magnus.

Källa: Pressrelease VolvoCupen
Foto: Racefoto
Lars Brandström
 

Re: Information

Inläggav Thomas N » 21 feb 2014, 14:50

Kinnekulle ring kommer under 2014 vara Sveriges bästa racingbana.
Kanon jobb inför säsongen. Värt ett besök för er som inte varit där än.
Ser fram emot SM i superkart ... :)

http://www.sskserien.se/wp-content/uploads/2013/10/7SSK131012-050.jpg
Thomas N
 


Återgå till Diskutera

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 3 gäster

cron