Funktionärer sökes!

Stockholms Sportvagnsklubb har sedan början av 70-talet arrangerat racingtävlingar runt om i landet. Och vi är en av dom klubbar i Sverige som arrangerar flest tävlingar under ett år. Men för att vi ska kunna fortsätta göra det krävs det ett gäng funktionärer som om ställer upp i ur och skur. Är du intresserad av att få uppleva svensk racing från insidan ska du kontakta SSK – vi utbildar både förare och funktionärer.

Sportvagnshelg p Kinnekulle med SSK & SPVM.
Funktionärer är ett måste för att vår verksamhet ska fungera.

Förutom att vi driver den egna SSK-serien, utbildar vi såväl förare som funktionärer. Men just funktionärer är den viktigaste delen för att vår verksamhet ska fungera. Genom att bli funktionär kan du bli del av SSK-gänget utan att behöva köra själv. Det vi inom SSK kan erbjuda dig är att se spännande tävlingar från absolut bästa åskådarplats, d.v.s. alldeles intill bankanten. Vi står för mat och kaffe under helgen, och sovplats om det behövs. Du blir en del i den härliga gemenskapen och depå-atmosfären som finns inom SSK Racing, samt att du får en kostnadsfri utbildning som ligger till grund för din funktionärslicens.

SSK är oerhört glada och stolta över den funktionärskår som ställer upp år efter år. Men till säsongen 2017 behöver vi fler som jobbar utefter banan för att förarna ska kunna utöva det dom tycker allra bäst om – köra racing!

FÖR UTAN FUNKTIONÄRER – INGA RACE!

Vill du gå en funktionärskurs? Skicka då ett mail till SSK på info@sskracing.com

Vi brukar i regel ha en funktionärskurs på våren i samband med testhelgen på Kinnekulle, men vid större intresse kan vi även anordna kurser vid andra tillfällen. Håll utkik här på hemsidan för kommande datum.

Hoppas vi ses på racerbanorna under 2017. Välkommen till SSK´s härliga gäng!