SSK-serien drar igång igen

Stockholms Sportvagnsklubb kör igång SSK-serien nu till helgen för 41:a året i rad. Platsen blir hemmabanan Kinnekulle Ring. SSK anordnade en testhelg nyligen där närmare 100 bilar deltog varav 15 personer tog licens. Det är ungefär samma antal bilar nu till premiären. Största klassen i år blir Volvo Original Cup, som fått en nyrenesans när 850-modellen kom med. Förutom SSK´s egna klasser får vi se Ginetta G20 Cup, som går in på sin sjätte säsong i Sverige. Vi får se nykomlingar i de flesta klasser. Det är kul att se att det finns återväxt inom racingen. Det blir nog många fina fighter till helgen.
[two_columns ][imageeffect type=”frame” width=”250″ height=”188″ alt=”” url=”https://ssk.concil.nu/wp-content/uploads/2012/04/DennisBerglind.jpg” ][/two_columns] [two_columns_last ]Dennis Berglind körde Volvo Original Cup för några år sedan, då i en 240. Nu gör han comeback i en sprillans nybyggd 850. [/two_columns_last]
[hozbreak]
[two_columns ][imageeffect type=”frame” width=”250″ height=”188″ alt=”” url=”https://ssk.concil.nu/wp-content/uploads/2012/04/GabrielBlomberg.jpg” ][/two_columns] [two_columns_last ]Gabriel Blomberg körde Renault Junior Cup i SSK-serien för ett par år sedan. I fjol gick han vidare till Ginetta G20 Cup och han var en flitig pallbesökare. Nu inleder han årets säsong på banan han kan bäst, vem skall kunna stoppa honom?[/two_columns_last]
[hozbreak]
[two_columns ][imageeffect type=”frame” width=”250″ height=”188″ alt=”” url=”https://ssk.concil.nu/wp-content/uploads/2012/04/WilleTrygg.jpg” ][/two_columns] [two_columns_last ]Wille Trygg är ny i Renault Junior Cup. För att få bästa möjliga förutsättningar köpte han Albin Lundins vinnarbil från i fjol.[/two_columns_last]