André Nilsson har lämnat oss

André Nilsson har lämnat oss

VOC Racing-föraren André Nilsson förlorade kampen mot cancern. Bara tre dagar efter tävlingen på Kinnekulle Ring, somnade André in. Våra tankar går till familjen, som André älskade så högt.
André Nilsson var inte bara tävlingsförare i sin egenbyggda Volvo 850, utan en av landets skickligaste plåtslagare. Trots den elaka sjukdomen som härjade i hans kropp, deltog han i Yrkes SM för unga plåtslagare. Där tog han en silvermedalj och var därmed näst bäst i hela landet!

André tävlade i VOC Racing med stor entusiasm. Bilen var ett praktbygge och under Raceweek visade han sin tävlingsinstinkt. Han presterade mycket bra resultat och tider och min förvåning var stor då han efter vattenplaning och sammanstötning med räcket precis där jag stod och refererade racet, bara lade i ettan och fortsatte mot målgång.

VOC Racing och SSK har förlorat en stor entusiast, en lovande förare och en fighter utöver det vanliga! Andrés minne kommer att leva länge i depån!

Vill du hedra André Nilsson, gör det genom att ge ett bidrag till Barncancerfonden på Pg: 90 20 90-0 eller Bg: 902-0900.

Ni kan även göra det via Niklas Angelöfs insamling hos Barncancerfonden

Kinnekulle 2012-08-07

John Graff