Kristina Jonsson i ljust minne!

Kristina Jonsson i ljust minne!

Vi har nåtts av det tunga beskedet att vår trogne funktionär sedan många år, Kristina Jonsson, avled sent tisdag. Våra tankar går till maken Kent och sonen Emil.

Kristina kom till SSK i slutet av 80-talet och har varit klubben trogen sedan dess. Hennes arbetsuppgifter har varit allehanda, från att vara banfunktionär till att sköta serviceinrättningarna på Kinnekulle Ring. Kristina har alltid fullföljt sina uppgifter på allra bästa sätt och vi är många, förare, funktionärer och besökare, som har Kristina att tacka för att allt fungerat som det skall under racehelgerna.

Redan under Raceweek kände Kristina att krafterna höll på att ta slut men likväl spred hon glädje omkring sig och vi är många som är tacksamma för att vi fått vara i hennes närhet, om än bara under tävlingshelgerna.

En tuff tid väntar Kent och Emil men jag är säker på att vi alla vill bidra med att ge deras tillvaro fortsatt mening och gemenskapen i SSK är något som bestod under Kristinas tid och kommer att bestå för både Kent och Emil i många år!

Själv minns jag Kristinas alltid lika glada min när jag kom till banan. Oavsett hur svårt sjukdomen tog tag i henne, fanns det alltid tid för några snabba ord, en kram och ett skratt. Tack Kristina!

Kinnekulle 2012-08-08

John Graff