Säsongen slut med Mekracet

Mekhelgen på Kinnekulle Ring med SSK.

 

Anton Eliasson gav sin 77-åriga mormor en minnesvärd resa i helgen runt den nyasfalterade Kinnekulle Ring!

Nu är definitivt racingsäsongen 2013 avslutad. SSK rundade av med sitt sedvanliga Mekrace. Det var färre bilar i år, men de som var där fick köra desto mer. JK Motorsport hade två bilar på plats och de körde nästan nonstop hela dagen. Det var många som ville åka med. Alla fick njuta av den nya asfalten. För första gången sedan 2002 ligger det nu ny asfalt runt hela banan Kinnekulle Ring. Det var halkigt på förmiddagen, men framåt eftermiddagen var det riktigt ordentligt med grepp. Det härliga höstvädret hjälpte också till. Oscar Hillström var ca sekunden under banrekordet i VOC-Racing. Det gav en liten indikation om vad som komma skall när vi börjar nästa säsong! Ett tiotal nya förare tog sin licens och några av dem kommer vi att få se redan nästa år i SSK-serien.

Ha en god höst och vinter så ses vi till våren igen.

Bengt-Åce Gustavsson – www.racefoto.se

Mekhelgen på Kinnekulle Ring med SSK. Mekhelgen på Kinnekulle Ring med SSK.

Mekhelgen på Kinnekulle Ring med SSK.Mekhelgen på Kinnekulle Ring med SSK.

Mekhelgen på Kinnekulle Ring med SSK. Mekhelgen på Kinnekulle Ring med SSK.