Några ord från ordföranden

SSK:are

Först vill jag tacka för det fortsatta förtroendet som ordförande. Det var riktigt roligt att ha årsmöte med ca 50 deltagare, varav ett tiotal var ungdomar! Det är det största antal som varit under dom år jag varit på SSKs årsmöten! (Jag sa förra året att det inte var förhandlingsbart att få mig kvar, men det kom inga förslag från valberedningen så man är ju inte sämre än att man kan ändra sig!)

Nu går vi in i en ny tid på många vis. Under denna period ska jag inte dra SSK framifrån utan vara bakom och stötta i stället. Det ska fram några människor med små ansvarsområden som drar. Apropå dra, så vill jag redan nu tacka funktionärsgänget som länge varit igång och rustat Kinnekulle för årets säsong. Det är inte bara i racergaragen det arbetas!

Jag är stolt över det vi gjorde under fjolåret med det som numera heter VolvoCupen. Vi startade en förarförening (föräldraförening). Kan vi göra likadant i andra klasser(?) och skapa nya saker så vi blir mer sedda så tror jag att vi går framtiden till mötes som mer attraktiva än vi varit dom senaste tio åren.

Vi ses på Kullen!

Laban