VÄLKOMNA TILL FALKENBERGS MOTORBANA 14/6

SSK PÅ FALKENBERGS MOTORBANA 14/6

[twothirds_columns ]
Det har blivit dags för årets tredje deltävling i SSK-Serien. Den här gången kör vi på den snabba, publikvänliga  banan i Falkenberg. SSK-klasserna VolvoCupen, Renault Junior, SSK1-3, Classic och Racing förstärks med de snabba Radical. Alla SSK-race körs under lördagen så det blir en intensiv dag där alla tävlande ska hinna med träningspass, kval och två race!

 

SSK_VolvoCupen_Hillstrom

Några förare har haft ett tufft jobb sedan förra deltävlingen på Kinnekulle. En som jobbat hårt är Malin Hellman Johansson, som tyvärr rullade med sin bil (BMW SSK klass 2) förra tävlingen. En annan är Oscar Hillström som tvingats byta kaross på sin VolvoCup S40 efter en hiskelig avåkning. Kommer de till start är det mycket, mycket bra jobbat!

 

Mackan Camaro

I klass 3 ser vi en riktig godbit. Marcus Larsson (som för övrigt vann VolvoCupen förra året) gör comeback med sin Camaro Cup gen. 4 i helgen. Bilen är minutiöst renoverad och tål verkligen att tittas på. Frågan är om Marcus törs köra lika fort som han gjorde 2010 då han vann i princip allt han ställde upp i!  🙂

 

Carrera_Cup_Conradzon

Anmälningslistan säger att det till Klass 3 även kommer en del gästspel från STCC:s Carrera Cup, missa inte det! Anders Conradzon (bilden) gjorde bra ifrån sig i Göteborg City Race och säger sig var mycket åksugen…

 

På söndagen kör ”långloppsserien” ERCup ett 6-timmarsrace.

 

Välkomna till Falkenbergs Motorbana!

Länk till SSK-serien på FaceBook

Länk till volvocupen.se med tabell, förarpresentationer och mer info.

Länk till volvocupen på FaceBook

/SSK web

[/twothirds_columns] [onethird_columns_last ] [/onethird_columns_last]