RACEWEEK PÅ KINNEKULLE

RACEWEEK PÅ KINNEKULLE 24-27/7

[twothirds_columns ]
Äntligen, säger många i motorsverige. Raceweek är här! På torsdag 24:e drar det igång med träningspass för Superkart, Radical, Formel Basic, Seven Racing, danska Formel Ford, Norsk GT, VolvoCupen, SSK:s klass 1-3, Shortcar och Renault Junior. Många underhållande klasser!

Roadsport

 

Fredagen börjar med ytterligare träningspass men efter lunch blir det allvar. Då börjar kvalen till helgens race! Missa inte VolvoCupens nyinstiftade Fini Shootout, där fem nervösa förare gör upp om startplatserna över ett enda flygande varv!

 

Lördag och söndag är det race för hela slanten, från 9 på morgonen till ca 16-tiden! Vi hoppas på bra, tät racing så att speaker-Thomas får mycket att berätta för publiken som sökt sig till vackra Kinnekulle Ring med sina generösa naturläktare!

 

Inträde 100 kr per dag. Parkering är gratis, läktare är gratis, man får gå fritt i depån, speakern är mycket kunnig, serveringen öppen och de tävlande är laddade! Välkommen till SSK och Kinnekulle Ring.

 

/SSK web

PS. Vill du följa förarnas varvtider live, så kan du göra det via smartphone eller surfplatta 😉   m.amigoo.se

 

Välkomna till Kinnekulle Ring!

Länk till SSK-serien på FaceBook

Länk till volvocupen.se med tabell, förarpresentationer och mer info.

Länk till volvocupen på FaceBook