FINAL FÖR SSK OCH JUBILEUM

FINAL FÖR SSK OCH JUBILEUM

[twothirds_columns ] SSK-serien 2014 kör finaltävling lördag 4/10 på Mantorp Park utanför Linköping. Denna tävling sätter även punkt för Mantorp Parks 45-årsjubileum och arrangemanget sköts av MK Scandia som i år firar 60 år som motorklubb! 

 

Några klasser har fått sina segrare, men det är allt annat än klart med alla placeringar. Förarna lovar kamp tills den svartvitrutiga flaggan faller!

 

Årets utropstecken i SSK-serien heter VolvoCupen. I den har August Krokström Volvo 855 säkrat segern men Daniel Malmborg 850, Erik Halvorsen S40 och Jan Johansson 940 ska göra upp om platserna 2-4. Alla har lovat pallplats! Bakom dem finns det åtskilliga förare, både unga och gamla, som vill göra det perfekta avslutet på säsongen. Det kommer att kämpas om varenda poäng!

 

SSK:s instegsklass Renault Junior, med förare från 13 års ålder, har också fått en segrare. Heidi Ryrlén har säkrat guldet men

RenaultJuniorEkstrand

 

juniorerna är körsugna och alla vill vinna på storbanan Mantorp Park! Bakom Heidi ska Klas Ekstrand och Julia Eliasson göra upp om silver och brons. Det skiljer bara en poäng dem emellan så det kan bli tufft!

 

SSK klass 2 ser fram mot en spännande uppgörelse! Tim Svensson leder, men bara 10 poäng före rutinerade Ingvar Nilsson. Bakom dessa två ligger Anders ”Strimma” Svensson och då Mantorp är Anders hemmabana vill han naturligtvis visa de andra vem som är starkast på den banan. Varning för kamp även här!

 

Även SSK:s övriga klasser kör på lördag och dagen bjuder dessutom på final i Ginetta GT5 Challenge och ett 50-minuters race för Radical.

 

Gratis inträde och parkering, servering med både fika och dagens, duktig speaker och tidtagning som kan följas i telefoner och ”paddor”. Tycker du om bilsport så är detta en av de sista chanserna att få live underhållning 2014. Välkommen till Mantorp Park!

 

/SSK web

 

Länk till SSK-serien på FaceBook

Länk till volvocupen.se med tabell, förarpresentationer och mer info.

Länk till volvocupen på FaceBook

Länk till Swedish GT och mer info om Ginetta GT5

 [/twothirds_columns] [onethird_columns_last ] [/onethird_columns_last]