Göran Sembe ny ordförande i SSK

Lördagen den 12 mars var det årsmöte i Stockholms Sportvagnsklubb på Långholmen i Stockholm. Michael ”Laban” Ericsson tackade för sina sex år som ordförande och lämnade över klubban till en trogen SSK:are – Göran Sembe. 

SSK´s årsmöte i Stockholm
SSK´s årsmöte i Stockholm

Efter sex år som SSK:s ordförande lämnade Michael ”laban” Ericsson posten efter att ha jobbat hårt med verksamheten under dessa år. Han och hela styrelsen har b.la jobbat långsiktigt för att få ekonomin på fötter och en ytterligare upprustning av Kinnekulle ring.  Men ”Laban”  lämnar inte SSK helt, utan sitter kvar i bolaget och håller i ekonomin ett tag till. Han tar även över som revisorsuppleant.

På årsmötet valdes en ny ordförande – nämligen Göran Sembe, som länge har varit en trogen funktionär i SSK. Göran kommer tillsammans med styrelsen jobba vidare med SSK:s verksamhet. Vi önskar honom lycka till!

SSK:s Styrelse 2016:

Ordförande: Göran Sembe

Vice Ordförande: Magnus Hasselström

Sekreterare: Eric Emanuelsson

Ledamot: Monika Eklund

Ledamot: Thomas Nilsson

Ledamot: Martin Wikefelt

Kassör: Anders Dahlgren

Revisor: Hans Hillebrink

Revisorsuppleant: Michael Ericsson

Valberedning: John Graff, Linda Thern, Filippa Pakkanen