Arbetshelg på Kinnekulle ring

Stockholms Sportvagnsklubb har alltid varit glada och stolta över den funktionärskår som ställer upp år efter år för att tävlingarna i SSK-serien ska fungera på allra bästa sätt. Men också för allt arbete som dom lägger ner på och omkring Kinnekulle ring. Detta för att banan och alla faciliteter ska hålla bästa klass när tävlingssäsongen väl drar igång igen.

SSK måleri 2016
Arbetet fortgår för att hålla bra ordning på allt kring Kinnekulle ring.

2014 asfalterades hela Kinnekulle ring om, och detta blev ett nytt lyft för denna populära banan som många tycker om att köra på. Många uppskattar också det arbete som läggs ned på att hålla bra ordning på och omkring hela anläggningen. Detta gör att flera vill komma tillbaka och köra fler tävlingar just här, inte bara i SSK´s regi utan även på övriga arrangemang.

Att banan håller bra standard är mycket tack vare dom funktionärer i SSK som lägger ned många timmar på att hålla banan i bra trim varje år. Detta för att både tävlande och dom själva ska ha allt i ordning när säsongen väl drar igång igen.

Man fixar mycket av arbetet runt banan med att t.e.x förbättra avåkningszoner, räcken, curbs m.m. Men även förbättra säkerheten för alla som står ute på posteringarna.

Den 22-23 oktober genomfördes en ny arbetshelg och det senaste tillskottet är dom nya funktionärsbostäder som man nu gör i ordning och ska vara i bruk till säsongen 2017. Detta för att alla som kommer hit och jobbar ska få möjlighet till sovplats under tävlingshelgerna.

Förutom arbetet på Kinnekulle jobbar nu hela SSK med att allt ska vara spikat och klart till nästa säsong.

Hoppas vi ses under 2017!