Uppskattad blandning i SSK-serien

SSK har alltid som mål att arrangera Sveriges bästa racing, så oavsett om du är förare eller åskådare ska du kunna få uppleva en maximal racinghelg med stort underhållningsvärde. Så vi blir glada nu när även åskådarna hör av sig och berömmer våra evenemang!

”Svensk racing när den är som bäst” är vårat motto och något vi alltid strävar efter. Och med en rad egna klasser som alltid bjuder upp till bra kamp ger dom också extra nerv under våra tävlingar. För dom som besöker SSK-serien gillar vad dom ser. Flera kontaktade oss tidigt och frågade när våra tävlingar är spikade för 2017. För dom vill gärna se dessa tuffa race på nära håll. Man uppskattar även att SSK alltid har öppen depå, då det ges möjlighet att få gå och titta på bilarna och även prata med förarna i mellan racen.

ssk-ulf-andersson
Uppskattad blandning i SSK-klasserna.

Dom flesta som besöker oss gillar bäst blandningen av klasser på våra evenemang. Där man kan se allt från Superkart upp till riktiga GT-bilar, blandat med standardbilar. För även i VolvoCupen kan man nu mera få se en rad olika Volvo-modeller i kamp mot varandra. Där man tidigare endast körde med 240-modellen. I SSK Klass 3 ser man fram emot muskelbilar som t.e.x Corvette, BMW, Porsche och Lotus. Samma gäller för dom lite mindre trimmade, men ack så snabba bilarna i SSK Klass 2 som alltid bjuder på bra kamp, främst mellan BMW och Opel-förarna. Flera gillar också Renault Junior Cup, där man får se utvecklingen bland dessa unga förarna. Några säger att dom även försöker följa ungdomarna vart dom tar vägen sen efter åren i Renault Junior. Något som även vi i SSK försöker göra. För en del går riktigt långt i sina respektive karriärer.

Följ oss live även i fortsättningen. För nu laddar vi för en nya spännande säsong 2017!