Vinn en start i SSK-serien 2017

Nu har du chansen att få köra ett race i SSK-serien 2017. Köp en lott av oss på Bilsport Performance & Custom Motor Show i Jönköping någon gång under påskhelgen den 14-17 april, så deltar du i utlottningen. Om du inte har möjlighet att komma till mässan kan du även swisha 100 kr till SSK så fyller vi i en lott åt dig. Mer info nedan! 

Stockholms Sportvagnsklubb jobbar alltid för att skapa en attraktiv racingserie som ska passa de flesta bilar och plånböcker. Detta har gjort att många har provat och även stannat kvar i någon av SSK-klasserna för att utmana om den åtråvärda SSK-titeln.

Nu ger SSK tillsammans med Jarls Bilservice i Helsingborg dig möjligheten att få köra ett race i SSK-serien med en högerstyrd BMW M3 E46. Besök SSK´s monter på Elmia i Jönköping under Bilsport Performance & Custom Motor Show den 14-17 april 2017. Vi finns i B-hallen, monter B02:100, där vi även visar upp tre bilar från SSK-seriens olika klasser. Förarna finns även på plats för att prata med alla nyfikna besökare. Välkomna!

Nedan följer regler för att delta i utlottningen.

Jarls bilservice
Denna BMW kan du få möjlighet att köra en helg i SSK-serien 2017.

Regler för att delta i utlottningen:

–  Köpa en lott av oss på mässan, eller genom att swisha 100 kr så fyller vi i en lott åt dig. Swisha till nummer 073-999 17 53. Skriv din e-post och EJ PÅ MÄSSAN i meddelandet om du inte är på mässa. Pengarna går till SSK´s funktionärer. 

–  Du skall vara 18 år fyllda och haft racinglicens i minst 1 år och gärna lite erfarenhet av tidigare tävlingar.

–  Jarls Bilservice i Helsingborg står för bil. En BMW M3 E46. Som finns på plats till den tävling du väljer.

–  Du får välja på en av dessa tävlingar: Mantorp Park, 5-6 maj eller Kinnekulle ring 27-28 maj.

SSK´s tävlingar anordnas i full överensstämmelse med Svenska Bilsportförbundets nationella tävlingsbestämmelser. Den som deltar gör detta under eget ansvar och på egen risk. Berört internationellt förbund (FIA, CIK), Svenska Bilsportförbundet (SBF), Specialidrottsdistriktsförbund (SDF), arrangör eller funktionär kan således inte utan vållande göras ansvarig för person- eller sakskador, som under tävling drabbar deltagaren. Tävlingsdeltagare har genom sin anmälan att delta i tävlingen samtyckt till att vederbörandes personuppgifter registreras i tävlingsarrangörens dataregister samt att arrangören, inom ramen för sin verksamhet, oavsett mediaform offentliggör namnuppgifterna.

SSK förbehåller sig rätten av eventuella ändringar.