Många besökte SSK på Elmia

74.000 besökare vallfärdade till Elmia och Bilsport Performance & Custom Motor Show under påskhelgen 2017. Där många tog chansen att titta närmare på alla välpolerade fordon som ställde ut i dom olika hallarna. SSK fanns på plats i B-hallen, där det också stannade många nyfikna besökare för att prata racing med oss.

Stockholms Sportvagnsklubb har haft monter på Bilsport Performance & Custom Motor Show under många år. Där vi alltid har visat upp några av dom klasser som ingår i SSK-serien, men också vår övriga verksamhet som bland annat går ut på att utbilda både förare och funktionärer. Men mässan är till för hela familjen där det inte bara visas bilar, utan också motorcyklar, traktorer och lastbilar. Under dessa 4 dagar bjuds det även på underhållning, tävlingar och spektakulära utomhusshower som lockar extra många besökare.

SSK hade 3 bilar i montern i år, mycket för att visa upp bredden i serien. Där Sten Jarl hade med sin BMW M3 V8 ALMS, för SSK Klass 3, som många ville ta en närmare titt på. Sten lottade tillsammans med SSK också ut en start i en av sina bilar. Vinnaren kommer senare i år att få köra ett race i SSK-serien med en BMW M3 E46. Alexander Jeppsson visade upp sin Renault Clio för Renault Junior Cup, där flera frågade om det fanns några färdigbyggda bilar till salu för klassen, men vi fick tyvärr meddela att dom flesta är sålda. Vilket i säg är positivt, då det kommer nya förare till start i år. Pernilla Nyström visade upp sin Volvo 850 för VolvoCupen, som också hade många nyfikna vid sin bil. Där många även tog chansen att provsitta. I montern visades också ombordfilmer från olika tävlingar där besökarna verkligen fick se hur täta och tuffa race det bjuds på i SSK-serien.

Tack till alla som besökte oss på mässan. Glöm inte bort att följa våra tävlingar under 2017, för SSK-serien ska upplevas live. Då är svensk racing som bäst!

Välkomna till premiären på Mantorp Park 5-6 maj!

IMG_0014
SSK montern på Elmia 2017.

[styledbox type=”general” align=”center”]

SSK på Elmia


[/styledbox]