SSK på torget i Lidköping

Den 17 augusti fanns SSK på plats i Lidköping i samband med en ny upplaga av Hjulafton, den 24:e ordningen. Här fanns allt från trampbilar och epatraktorer till raggarbilar och racingbilar — och mycket mer. Årets upplaga var rekordstor enligt arrangören Thomas Kjellström. 

Olle Jansson från Jung fanns på plats på torget och visade upp sin Renault junior Cup-bil. Många yngre besökare ville provsitta och drömde om att en dag få köra en riktig tävlingsbil. Föräldrarna var imponerade av att man får börja tävla i klassen redan från 13-års ålder!

Det var bra intresse från övriga besökare också som var framme och pratade racing med dom oss. Många fick broschyrer och planerade att komma och se resterande av SSK-tävlingarna 2017.

Den 20 juli, alltså veckan innan Raceweek 2017 hade vi en liknande utställning i Lidköping under evenemanget ”Motor Torsdagar” som också lockade många nyfikna besökare, där Richard Bertilsson (VolvoCupen) och Emma Reimby (Renault Junior Cup) visade upp sin tävlingsbilar.

Nu uppmanar vi fler SSK´are att göra samma sak. Har ni någon bilträff i ert närområde som kan vara intressant – ställ ut er tävlingsbil och ta med lite broschyrer från SSK, det är ett uppskattat inslag när besökare får titta, klämma och provsitta en riktig tävlingsbil. Ni gör samtidigt bra reklam för SSK-serien, men framförallt för er själva.

Olle Jansson visar upp sin tävlingsbil för nyfikna besökare.
Olle Jansson visar upp sin tävlingsbil för nyfikna besökare i Lidköping.