Speakern fick förarnas hederspris

Thomas Nilsson från Lidköping tilldelades förarnas hederspris 2017 för sina insatser som speaker, PR-ansvarig på olika event, kontakt med media m.m… 

Thomas har hjälpt SSK under flera år, framförallt som speaker, men på senare tid har han också tagit över rollen som digital redaktör, där han skött om nyhetsflödet på hemsidan, sociala medier och kontakt med lokala tidningar.

SSK-Final Kinnekulle Ring
Thomas till vänster i bild intervjuar Tyronne Hultén under Radical-finalen på Kinnekulle.

Thomas fick frågan under prisutdelningen om sitt motorsportintresse, hur länge han varit engagerad i SSK och vad som fick honom att hoppa på uppdraget som speaker:

– Ja har ju alltid haft ett intresse för motorsport, även fast det kanske svalnat lite dom senaste åren, så slår hjärtat extra mycket för just SSK och svensk racing och det kommer det nog göra länge till :-).

– Jag skulle väl tro på att jag kom in i klubben någon gång i början av 2000-talet. Sen fick ja frågan under en tävling i Norge 2006 om jag kunde tänka mig att hoppa in som speaker till nästkommande tävling eftersom klubben saknade en just då. ja tackade jag och sa att ja kunde ta uppdraget tills ni hittade någon annan. Och där är vi än idag… 🙂

Thomas lovade redan vid avslutningen i Götene parken att han kommer att hjälpa oss under 2018, något som känns riktigt tryggt. Han kommenterade det hela så här:

– Ja vill först och främst tacka alla för priset, känner mig otroligt hedrad. Nu ska ja och alla andra i klubben jobba för att vi även i framtiden ska vara Sveriges bästa arrangör, så att SSK-serien fortsätter vara en attraktiv racingserie!

Prisutdelare var Ulf Andersson (SSK Classic) och Joakim Carlsson (SSK Klass 3).

Thomas tar emot sitt pris på scenen i Götene parken.
Thomas tar emot sitt pris på scenen i Götene parken.

Speakern fick förarnas hederspris

Thomas Nilsson från Lidköping tilldelades förarnas hederspris 2017 för sina insatser som speaker, PR-ansvarig på olika event, kontakt med media m.m… 

Thomas har hjälpt SSK under flera år, framförallt som speaker, men på senare tid har han också tagit över rollen som digital redaktör, där han skött om nyhetsflödet på hemsidan, sociala medier och kontakt med lokala tidningar.

SSK-Final Kinnekulle Ring
Thomas till vänster i bild intervjuar Tyronne Hultén under Radical-finalen på Kinnekulle.

Thomas fick frågan under prisutdelningen om sitt motorsportintresse, hur länge han varit engagerad i SSK och vad som fick honom att hoppa på uppdraget som speaker:

– Ja har ju alltid haft ett intresse för motorsport, även fast det kanske svalnat lite dom senaste åren, så slår hjärtat extra mycket för just SSK och svensk racing och det kommer det nog göra länge till :-).

– Jag skulle väl tro på att jag kom in i klubben någon gång i början av 2000-talet. Sen fick ja frågan under en tävling i Norge 2006 om jag kunde tänka mig att hoppa in som speaker till nästkommande tävling eftersom klubben saknade en just då. ja tackade jag och sa att ja kunde ta uppdraget tills ni hittade någon annan. Och där är vi än idag… 🙂

Thomas lovade redan vid avslutningen i Götene parken att han kommer att hjälpa oss under 2018, något som känns riktigt tryggt. Han kommenterade det hela så här:

– Ja vill först och främst tacka alla för priset, känner mig otroligt hedrad. Nu ska ja och alla andra i klubben jobba för att vi även i framtiden ska vara Sveriges bästa arrangör, så att SSK-serien fortsätter vara en attraktiv racingserie!

Prisutdelare var Ulf Andersson (SSK Classic) och Joakim Carlsson (SSK Klass 3).

Thomas tar emot sitt pris på scenen i Götene parken.
Thomas tar emot sitt pris på scenen i Götene parken.