Upplev racing från första parkett!

Stockholms Sportvagnsklubb har alltid varit glada och stolta över den funktionärskår som ställer upp år efter år för att tävlingarna i SSK-serien ska fungera på allra bästa sätt. Men också för allt arbete som dom lägger ner på och omkring Kinnekulle ring. Detta för att banan och alla faciliteter ska hålla bästa klass när tävlingssäsongen väl drar igång igen.

Kinnekulle ring uppdateras hela tiden.
Kinnekulle ring uppdateras hela tiden.

SSK har fortfarande Kinnekulle ring som hemmabas men målet är att klubben även i fortsättningen ska arrangera tävlingar på några av landets bästa banor. Under 2018 kommer SSK-serien köra på Mantorp, Falkenberg, Kinnekulle och Gelleråsen.

Men satsningen på just Kinnekulle ring fortsätter för att hålla en bra standard på denna populära banan som många tycker om att köra på. Många uppskattar det arbete som läggs ned på att hålla ordning på och omkring hela anläggningen. Detta gör att flera vill komma tillbaka och köra fler tävlingar just här, inte bara i SSK´s regi utan även på övriga arrangemang.

Att banan håller bra standard är som sagt tack vare dom funktionärer i SSK som lägger ned många timmar på att hålla den i bra trim varje år. Under hösten 2017 har flera av dom jobbat vidare med att uppdatera anläggningen. Senast bytte man amco-räcken på delar av banan och man kollade även över en del avåkningszoner. Men funktionärerna gör inte bara jobb på ”kullen”, utan många följer med och hjälper SSK-serien på alla banor under säsongerna. Något som uppskattas av förarna framförallt, då dom vet att arrangemangen håller hög klass vart dom än kommer.

Bli funktionär i SSK så får du uppleva racing på nära håll!
Bli funktionär i SSK så får du uppleva racing från första parkett!

Vill du vara en del av detta och uppleva racing från första parkett ska du gå en funktionärskurs hos oss. Vi är måna om att alla ska få rätt utbildning, vilket borgar för att våra arrangemang blir effektiva och roliga för alla. Våra funktionärer är den viktigaste delen av klubben, utan dem blir det inga race. SSK står för mat, logi och ett riktigt trevligt sällskap. Hör av er till oss om ni vill testa! info@sskracing.com

Hoppas vi ses på banorna under 2018!