Fler publiktävlingar 2018

SSK har alltid som mål att arrangera Sveriges bästa racing, så oavsett om du är förare eller åskådare ska du kunna få uppleva en maximal racinghelg med stort underhållningsvärde. Så vi blir glada nu när även åskådarna hör av sig och berömmer våra evenemang!

“Svensk racing när den är som bäst” är vårat motto och något vi alltid strävar efter. Och med en rad egna klasser som alltid bjuder upp till bra kamp ger dom också extra nerv under våra tävlingar. För dom som besöker SSK-serien gillar vad dom ser. Flera har kontaktat oss och frågat när våra tävlingar är spikade för 2018. För dom vill gärna se dessa tuffa race på nära håll. Man uppskattar även att SSK alltid har öppen depå, då det ges möjlighet att få gå och titta på bilarna och även prata med förarna i mellan racen.

Publiken är alltid välkommen på våra arrangemang oavsett om det är inträde eller ej.

Under 2017 fick vi mer plats i lokala medier som skrev om våra tävlingar. Detta kommer vi fortsätta att uppmuntra till under 2018.

Publiken uppskattar underhållningen på en SSK tävling.
Publiken uppskattar underhållningen på en SSK tävling.

Säsongen 2018 besöker vi återigen vårracet på Mantorp Park den 4-6 maj*. Där efter bär det av till Kinnekulle för den populära RHK-tävlingen med Legends den 11-13 maj*. Den 25-27 maj kör vi SSK rond 2 på Kinnekulle med SPVM. Sen tillkommer det klassiska Västkustloppet på Falkenbergs Motorbana som SSK gästar tillsammans med STCC den 6-8 juli*, som kommer bli något alldeles extra. Vår stora sommar tävling Raceweek på Kinnekulle går av stapeln den 27-29 juli* och gästas i år av b l a Ginetta, Citroen DS3 Cup, Shortcar m.m. Sen åker vi till Gelleråsen, Karlskoga den 7-9 sept för SSK rond 5. Finalen avgörs även i år på hemmabana Kinnekulle den 28-30 sept tillsammans med Radical och ERCup. Boka in dessa datum redan nu!!!

* = Publiktävlingar 2018

Mycket att se i SSK-serien 2018.
Mycket att se i SSK-serien 2018.

OBS! SSK-säsongen tjuvstartar på Elmiamässan i Jönköping i samband med Bilsport Performance Show den 30 mars till den 2 april. Hoppas vi ses där!

Välkomna till SSK-säsongen 2018!