SSK i lokala medier

Intresset för SSK-serien ökar. Det märker vi inte minst från lokala medier som i större utsträckning publicerar våra evenemang, skriver reportage och besöker tävlingarna. Detta tycker vi är riktigt kul, eftersom vi vill visa upp vår slogan, det vi alltid kämpar för, nämligen ”svensk racing när den är som bäst”. Det ska gälla alla, oavsett om du är tävlande, mekaniker, funktionär, åskådare eller journalist. Det bästa för en riktigt bra upplevelse helt enkelt.

Ökad bevakning av SSK-serien.
Ökad bevakning av SSK-serien.

Tidningar kommer öka bevakningen av serien, publicera evenemang m.m. Även Sveriges radios lokala P4 stationer har visat intresse av att besöka och rapportera live från någon av våra tävlingar under 2018. Vi från SSK kommer också vara ute på andra evenemang och visa upp oss, detta gjorde vi under 2017 och efter en bra respons fortsätter vi med det i år. Ny livesändning på SBF Play är också aktuellt.

SSK jobbar alltid för att du ska få en bra upplevelse på våra evenemang. Med speaker, live resultat i mobilen, öppen depå, restaurang och bra publikplatser hoppas vi att alla ser fram emot en ny säsong i SSK-serien.

Tips!!! Har du som tävlande ett evenemang tillsammans med sponsorer eller bara en vanlig bilutställning i ditt när område. Ställ då ut din tävlingsbil, du gör bra reklam för dig själv, SSK och racing i allmänhet.

Olle Jansson visar upp sin tävlingsbil för nyfikna besökare. Gör det samma om du har möjlighet.
Olle Jansson visar upp sin tävlingsbil för nyfikna besökare. Gör det samma om du har möjlighet.

Länk till ett av alla evenemang under 2018: https://www.vastsverige.com/lackokinnekulle/evenemang/kinnekulle-historic-meeting-2018/?site=125