Information från SSK Rescue

Efter önskemål från förarna kommer SSK Rescue Team med Ebbe Hermansson i spetsen att visa upp sin verksamhet och gå igenom hur man arbetar. Man kommer också visa upp dom bilar man använder och vilken utrustning som finns i dom.

SSK Rescue Team med alla funktionärer är oerhört viktiga för vår verksamhet och ett måste för att vi i Stockholms Sportvagnsklubb överhuvudtaget ska få arrangera tävlingar. Nu har ni förare och övriga chansen att få en inblick i hur man arbetar under en tävlingshelg. Kanske detta även kan locka några fler till detta viktiga uppdrag!?

Genomgången kommer att ske i samband med SSK deltävling 2 på Kinnekulle ring den 26-27 maj.

När: Lördag den 26 maj

Var: SSK Rescue Team, Kinnekulle ring

Tid: 18.00

Vad: Hur SSK Rescue arbetar och vad dom har för utrustning i bilarna

SSK Rescue med alla funktionärer är viktiga för vår verksamhet.
SSK Rescue med alla funktionärer är viktiga för vår verksamhet.