Briths Minnesfond

Brith Eklöf var en välkänd funktionär inom racingen, hon hade en underbar humor och i lineupen var det hon som bestämde! Hon hade järnkoll på att alla hade handskar, hjälm och balaklava och att allt var enligt reglementet. Brith levde för racingen och hennes sista önskan vid bortgången hösten 2015 var att starta en fond till förmån för unga racerförare.

Insamlingen till fonden sker under hela året och delas ut under Raceweek på Kinnekulle ring och ska som sagt gynna ungdomar inom racingen. I år fick samtliga förare i SSK:s ungdomsklass Renault Junior Cup ta del av detta stipendium, som bestod av en minnesblankett från fonden och en fri startavgift till finalen 2018. Stipendiet delades ut av Barbro Jacobsson och Barbro Ekstrand som bland annat sköter om fonden.

Dessa förare var på plats för att ta emot stipendiet: Elliot Sjögren, Kristoffer Norling, Anton Bergström, Axel Wadsten, Filip Bernström, Alexander Coscun, Olof Jansson, Wilmer Jonsson, Linus Holgersson, Kalle Rikardsen, Alexander Hasselström, Gustav Jansson, Melker Birgersson, Martin Ling, Wilmer Moberg, Emma Reimby och Frida Pettersson.

Ungdomarna vid prisceremonin på Kinnekulle.
Ungdomarna vid prisceremonin på Kinnekulle.