Wejsfelt på plats i Lidköping

Den 9 augusti fanns Petter Wejsfelt på plats i Lidköping i samband med en ny upplaga av Hjulafton, den 25:e ordningen. Här fanns allt från trampbilar och epatraktorer till raggarbilar och racingbilar — och mycket mer. Årets upplaga var riktigt välbesökt. – Ja har aldrig sett så här mycket folk på torget, sa arrangören Thomas Kjellström. 

Petter Wejsfelt som bor strax utanför Lidköping var på plats i centrum och visade upp sin BMW E46 330i som han tävlar med i SSK Klass 3-A, en klass som han för övrigt leder totalt i år. Många besökare var framme och tittade och pratade – några drömde säkert om att en dag få köra en riktig tävlingsbil. En del yngre besökare var imponerade av att SSK har en klass (Renault Junior Cup) som man får börja tävla i redan från 13-års ålder!

Petter på plats i Lidköpings centrum.
Petter på plats i Lidköpings centrum.

Många fick broschyrer om SSK-serien och en del planerade att komma och se resterande SSK-tävlingarna 2018. Petter och Thomas Nilsson (speakern) försökte även locka några nya funktionärer till SSK, så vi kan fortsätta arrangera tävlingar många år framöver… 🙂

Reklam för Gelleråsen och Kinnekulle.
Reklam för Gelleråsen och SSK-finalen 2018.

Veckan innan Raceweek 2018 hade vi en liknande utställning i Lidköping under evenemanget “Motor Torsdagar” som också lockade många nyfikna besökare, där Petter Wejsfelt och Richard Bertilsson (VolvoCupen) visade upp sin tävlingsbilar och snackade racing med besökarna.

Nu uppmanar vi fler SSK:are att göra samma sak. Har ni någon bilträff i ert närområde som kan vara intressant – ställ då ut er tävlingsbil och ta med lite broschyrer från SSK, det är ett uppskattat inslag där besökare får titta, klämma och provsitta en riktig tävlingsbil. Ni gör bra reklam för er själva, men också för SSK-serien.

Många bilar och besökare på Hjulafton i Lidköping.
Många bilar och besökare på Hjulafton i Lidköping.