Gott Nytt Racing År

Stockholms Sportvagnsklubb vill önska alla deltagare, mekaniker, funkisar och fans ett Gott Nytt År!

2019 närmar sig och vi ser fram emot en ny fantastisk racing säsong tillsammans med er. Vi jobbar just nu för fullt med att planera allt inför kommande säsong som kommer fortare på än vi kan tro, så hoppas även att ni deltagare snart börjar hitta ut till garaget och titta över era tävlingsbilar så konkurrenterna får jobba hårt för poängen under 2019.

Planen just nu är att vi ska deltaga på Bilsport Performance & Custom Motor Show i Jönköping, påskhelgen 19-22 april. Sen kör vi traditionsenligt testhelg med licenskurs på Kinnekulle den 13-14 april, följt av premiären på Mantorp Park den 4-5 maj.

Datum för årsmötet återkommer vi med inom kort…

Räkna med nya jämna race i SSK-serien 2019.
Räkna med nya jämna race i SSK-serien 2019.

Är du inte medlem i SSK? Gå med nu! Mer info om medlemskap hittar du nedan.

Medlemskap 2019

Nu har vi spärrat samtliga licenser för för 2019. Vi låser upp dessa när vi får information om betald medlemsavgift. Därefter kam man lösa ut licensen via LOTS. Vänta inte till sista minuten eftersom vi inte får information från postgirot kontinuerligt så det kan ta en stund mellan inbetalning och upplåsning av licensen i LOTS.
Medlemsavgiften på 350 SEK betalas till PG: 11 87 52 – 5
OBS! Glöm ej att skriva med följande uppgifter på din inbetalning: Namn, adress, personnummer samt gärna telefonnummer och mailadress. Vill du komplettera med uppgifter som inte får plats vid inbetalningen, maila kompletterande uppgifter till: info@sskracing.com
Vi skickar inte ut inbetalningskort till alla medlemmar. Om någon vill ha ett inbetalningskort via post kan man höra av sig till ovan mailadress eller ringa 0767-86 14 43.

Angående familjemedlemskap: För att räknas som familjemedlem skall du bo på samma adress som medlemmen, för barn till medlem gäller familjemedlemskap tom. den dagen man fyller 18 år (20 år om man studerar). Därefter skall eget medlemskap lösas. Familjemedlem betalar 25 SEK.

Bli medlem i SSK!
Bli medlem i SSK!

Varmt välkommen till Stockholms Sportvagnsklubb!