Reportage om Sanna Andréasson

I samband med SSK-premiären på Mantorp Park 2018 blev Sanna Andréasson från Gråbo historisk när hon blev den första kvinnliga föraren någonsin att vinna ett race i VolvoCupen.

Nu har tidningen Bilsport Rally & Racing gjort ett reportage om Sanna där hon berättar om säsongen 2018 när hon blev historisk, men också om åren innan, om familjens tävlande och finalen i VolvoCupen 2018.

Sanna i sin Volvo 850.
Sanna i sin Volvo 850.

Sanna fick också frågan om hon kommer köra hela säsongen 2019:

– Som det ser ut nu, även om vi inte har något spikat riktigt, så ska jag och min bror Jimmy köra varannan tävling var i VolvoCupen kommande säsong. Det är han som har byggt bilen och jag vet att han vill ut och tävla igen. Sedan handlar det också om ekonomin. Mamma och pappa har bekostat min racing i 14 års tid och nu när jag har ett heltidsjobb vill jag kunna betala mitt tävlande själv.

Sanna slutade tvåa i VolvoCupen 2018. Segrare blev pojkvännen Emil Sonesson.
Sanna slutade tvåa i VolvoCupen 2018. Segrare blev pojkvännen Emil Sonesson. Trea Filipe Skagerfält.

Köp nummer 2 av tidningen Bilsport Rally & Racing 2019 och läs hela reportaget. Ute i butik den 7 mars!

Vill du prenumerera eller köpa lösnummer kan du göra det på tidningens hemsida. Länk hittar du här: https://shop.rallyracing.se/