Träffa SSK på Custom Motor Show

Påskhelgen den 19 – 22 april är det dags för Bilsport Performance & Custom Motor Show 2019. Då väntas det komma omkring 80 000 motorintresserade till Elmia mässan i Jönköping. Precis som tidigare kommer SSK-serien vara på plats för att visa upp några av klasserna och prata med besökarna om våra arrangemang. Vi hoppas att just DU kommer och besöker oss under mässdagarna i år.

Bilsport Performance & Custom Motor Show i Jönköping är en mässa för hela familjen där det inte bara visas bilar och motorcyklar utan också bjuder på underhållning, tävlingar och spektakulära utomhusshower. I de fyra hallarna finns 300 olika företag och klubbar samt ett stort antal intressanta utställningsfordon att se. Har ni möjlighet att välja dag så rekommenderar vi Påskdagen eller Annandag Påsk då det inte är så trångt i gångarna.

Under mässan 2019 kommer man bland annat få se Driftingstjärnor, Stunt på fyrhjuling, Show trucks, Motorcyklar, Extrema gatbilar, Rickard Rydells racingminnen, och SSK förstås. Klicka på länken för mer info: http://www.custommotorshow.se/

Välkomna till Elmia den 19 - 22 april.
Välkomna till Elmia den 19 – 22 april.

SSK:s monter finner du i B-hallen (monter B03:98). Där kommer vi visa upp fyra bilar. Linus Holgersson visar upp sin Renault Junior Clio som han körde i två säsonger. Bilen är till salu, så passa på att lägga ett bud under mässdagarna. Raptor Racing kör i SSK Klass 3 med fyra bilar under 2019. En av dom visar dom upp på mässan. Anton Bergström kommer ställa ut sin finna Citroen DS3 Cup och Aquila Synergy Cup, som blir gästklass i år finns också på mässan. Förare och personal från klubben finnas på plats för att prata med er besökare om våra evenemang och övrig verksamhet under 2019. Det kommer bjudas på fika, provsittning av tävlingsbilar, däckbytartävling – där du har chans att vinna biljetter till Raceweek 2019, och mycket mer…

Är du intresserade av att jobba som funktionär i SSK och få chansen att uppleva svensk racing från insidan, är ni också välkomna till oss under mässdagarna, vi hjälper dig att komma igång.

Välkomna till mässan 2019!

Öppettider och entrépriser finner du längre ned på sidan.

Bilar i SSK´s monter 2019:

Raptor racing visar upp en av sina bilar på mässan.
Raptor racing visar upp en av sina bilar på mässan.
Linus Juniorbil finns att beskåda i SSK:s monter på elmiamässan i påsk. Den är även till salu om någon är intresserad.
Linus Juniorbil finns att beskåda i SSK:s monter på elmiamässan i påsk. Den är även till salu om någon är intresserad.
Anton Bergström kommer med sin Citroen DS3:a
Anton Bergström kommer med sin Citroen DS3:a
Aquila Synergy Cup kommer visa upp en bil i SSK´s monter. Dom ska köra en svensk serie tillsammans med SSK-serien 2019.
Aquila Synergy Cup kommer visa upp en bil i SSK:s monter. Dom ska köra en svensk serie tillsammans med SSK-serien 2019.

Öppettider

Långfredagen 10:00 – 18:00
Påskafton 10:00 – 18:00
Påskdagen 10:00 – 18:00
Annandag påsk 10:00 – 16:00

Entrépriser

Förköp Entré Ungdom
Långfredagen 270:- 300:- 160:-
Påskafton 270:- 300:- 160:-
Påskdagen 260:- 280:- 160:-
Annandag påsk 200:- 220:- 100:-
* Barn under 8 år går in gratis i målsmans sällskap. Ungdom är mellan 8-15 år.