Funktionärsansvariga

Alla funktionärer behövs! Kontakta våra funktionärsansvariga om ni vill hjälpa till på våra evenemang. Info nedan!

För att bli funktionär i SSK krävs i princip bara en sak – att du har ett stort intresse för motorsport! Din ålder har inte så stor betydelse. Några av våra funktionärer är 18 år och några är drygt 70 år.

Alla vi som är funktionärer jobbar antingen på postering runtomkring banan, eller har andra viktiga uppdrag så som i t.ex tävlingsledning eller sekretariat.  Det är gruppen och gemenskapen blandat med intresse för motorsport som gör att vi älskar att vara just funktionärer! Att vara funktionär är ett hedersuppdrag! Som funktionär finns det massor med sysslor, och som sagt alla är viktiga.

Vill du bli funktionär hos oss i SSK? Ring gärna eller maila våra funktionärsansvariga. Linnea: 070-013 54 99. e-post: linnson10@hotmail.com. Det går även att kontakta Monki: 076-786 14 43. e-post: info@sskracing.com

Sök även efter sskfunkisar på Facebook, så kommer ni med i vår grupp.

Hoppas vi ses!
Tillsammans gör vi grymma racingevenemang!

Välkommen som funktionär hos SSK. Här får du möjlighet att uppleva svensk racing från insidan.
Välkommen som funktionär hos SSK. Här får du möjlighet att uppleva svensk racing från insidan.