Boken om Super Saloon

Bo Anckarman och Bengt-Åce Gustavsson har skrivit boken om den spektakulära klassen Super Saloon – Den svenska historien.

Super Saloon var en populär klass i Sverige i början av 80-talet. Klassen hade SM-status, men eran blev kortvarig. Trots detta fick vi se många stjärnförare i klassen med många spektakulära bilar. Bo och Bengt-Åce som har en viss förkärlek till klassen, har nu letat och samlat ihop så mycket material att det blev till en hel bok. Super Saloon – Den svenska historien. Den innehåller över 1000 bilder! och blev till slut en rejäl pjäs på 574 sidor!

Ni beställer genom att skicka ett mail till: bengan@racefoto.se där ni uppger ert namn, adress och mobilnummer. Böckerna kommer att skickas med DHL, och kommer att aviseras via sms. Om ni vill slippa frakten kan ni i stället be om att få boken levererad vid någon tävling. Bengt-Åce och Bo kommer att dyka upp på de flesta racingtävlingar under året. Skriv i så fall i mailet att ni hellre vill hämta boken på en bana och vilken tävling/datum som ni har tänkt. Skriver ni inget om detta så kommer dom att skicka ut boken som ett paket till er.

Mer info på racefoto.se: https://www.racefoto.se/okategoriserade/bestallning-av-super-saloon-boken/