FIA hyllar funktionärerna

FIA – Internationella bilsportförbundet hyllar funktionärernas arbete inom motorsporten helgen den 24-26 maj 2019. Just för att sätta fokus på idrottens viktigaste personer. Detta går under namnet FIA Volunteers Weekend 2019.

FIA kommer att uppmärksamma detta speciellt på tio internationella tävlingar under helgen 24-26 maj. Och med hjälp av hashtag #FIAVolunteersWeekend  på Twitter, Facebook och Instagram kan funktionärer och andra deltagare dela bilder och berättelser om sig själva, kollegor och tävlingar under hela dagen. Allt för att visa bredden och den vilja som finns att hjälpa till inom bilsporten runt om i världen.

Även i Sverige kommer funktionärernas helg att belysas lite extra på Vårsprinten i Karlstad den 25 maj. Men vi inom SSK hoppas också på att alla som tävlar, mekar eller bara tittar på vår tävling på Kinnekulle den 25-26 maj hyllar dom funktionärer som gör evenemanget möjligt då SSK-serien och Sportvagnsmästerskapet kör den andra deltävlingen för året.

Vi uppmanar även funktionärerna i SSK att lägga upp bilder från sina respektive uppdrag på sociala medier med hashtag #FIAVolunteersWeekend

Läs mer om Volunteers Weekend på Svenska bilsportförbundet: http://www.sbf.se

Direkt länk till sidan: https://www.sbf.se/Nyheter/SvenskBilsport/varsprintenicentrumnarfunktionarernahyllasunderfiasvolunteersweekend/

FIA hyllar funktionärerna

FIA – Internationella bilsportförbundet hyllar funktionärernas arbete inom motorsporten helgen den 24-26 maj 2019. Just för att sätta fokus på idrottens viktigaste personer. Detta går under namnet FIA Volunteers Weekend 2019.

FIA kommer att uppmärksamma detta speciellt på tio internationella tävlingar under helgen 24-26 maj. Och med hjälp av hashtag #FIAVolunteersWeekend  på Twitter, Facebook och Instagram kan funktionärer och andra deltagare dela bilder och berättelser om sig själva, kollegor och tävlingar under hela dagen. Allt för att visa bredden och den vilja som finns att hjälpa till inom bilsporten runt om i världen.

Även i Sverige kommer funktionärernas helg att belysas lite extra på Vårsprinten i Karlstad den 25 maj. Men vi inom SSK hoppas också på att alla som tävlar, mekar eller bara tittar på vår tävling på Kinnekulle den 25-26 maj hyllar dom funktionärer som gör evenemanget möjligt då SSK-serien och Sportvagnsmästerskapet kör den andra deltävlingen för året.

Vi uppmanar även funktionärerna i SSK att lägga upp bilder från sina respektive uppdrag på sociala medier med hashtag #FIAVolunteersWeekend

Läs mer om Volunteers Weekend på Svenska bilsportförbundet: http://www.sbf.se

Direkt länk till sidan: https://www.sbf.se/Nyheter/SvenskBilsport/varsprintenicentrumnarfunktionarernahyllasunderfiasvolunteersweekend/