Upplev årets sommarklassiker

Den 13-14 juli är det dags för årets tredje deltävling i SSK-serien. En höjdpunkt för både team och förare då vi återigen gästar klassiska Västkustloppet i Falkenberg. En riktig familjefest med fullbelagda läktare och massor av folk i gröngräset.

Västkustloppet® på Falkenbergs Motorbana är förmodligen den mest klassiska och legendariska motortävling som finns i Sverige. Västkustloppet® har arrangerats i över 60 år och under 2019 firar Falkenbergs Motorklubb 90 år! Det firar man med jubileumspris, 90 kr i entré! Länk till biljetter hittar ni längre ned på sidan, där ni även hittar inbjudan.

VolvoCupen bjöd på bra racing under västkustloppet 2018 till publikens förtjusning.
VolvoCupen bjöd på bra racing under västkustloppet 2018, till publikens förtjusning.

2019 gästas Västkustloppet® av TCR Scandinavia, V8 Thunder Cars, Ginetta GT5 Challenge, Aquila Synergy Cup, Legends Cup, Superbike/Strandbaden Open och SSK-serien. I just SSK-klasserna ser vi fram emot en tuff men jämn tredje rond i serien, där bl.a Samuel Johansson från just Falkenberg ska köra för nya segrar i SSK Klass 3 inför hemmapubliken. I Renault Junior Cup kommer Olle Jansson som vann senast på Kinnekulle försöka ta in poäng på ledande Filip Bernström. Malin Hellman som är nyinflyttad till Falkenberg ska nu vinna på sin ”nya” hemmabana i SSK Klass 2, men kommer återigen få kämpa när bl.a Anders Svensson, Rickard Edberg och Gunnar Olars kommer till start. I SSK Classic kommer ett stort gäng förare från bl.a RHK-klasserna att delta, detta kommer bli riktigt spännande då flera av dessa är rutinerade förare. När detta skrivs kommer det hela tiden in fler och fler anmälningar till tävlingen…

… Så boka in den 13-14 juli redan nu, så missarna ni inte sommaren stora racingfest på västkusten!

Kommer Malin Hellman vinna på sin "nya" hemmabana i SSK Klass 2!?
Kommer Malin Hellman vinna på sin ”nya” hemmabana i SSK Klass 2!?

Länk till Biljetter: https://www.tickster.com/sv/events/54w556wx198uht8/2019-07-13/vastkustloppet

Länk till inbjudan: http://www.sskserien.se/wp-content/uploads/2011/09/Inbjudan-V%C3%A4stkustloppet-2019-v2.pdf

Välkomna!