Poängtabeller SSK-serien

SSK-säsongen 2019 är över och nu finner ni uppdaterade serie- och poängtabeller på hemsidan.

Finaltävlingen på Kinnekulle blev spännande värre med växlande väder och många placeringsbyten som följd, något som gjorde att slutställningen i vissa klasser avgjordes i finalernas sista race. Vi återkommer med ett längre reportage från just SSK-finalen på Kinnekulle, men vi vill redan nu tacka alla tävlande, funktionärer, mekaniker, restaurangpersonal, sponsorer och publik för säsongen 2019. Vi ses säsongen 2020!

SSK-serien är avgjord, men vi har dock två tävlingar kvar i år. Mek- och sponsordagen på Kinnekulle den 12 oktober och RM-final i långlopp på samma bana den 13 oktober. Välkomna då!

Serietabellerna för SSK-serien 2019 finner ni här > http://www.sskserien.se/serieresultat-2019/

Filip Bernström från Hammar blev SSK-mästare 2019 efter att han kört ihop flest poäng av alla förare i SSK-serien, 1018 poäng!!! Han vann också Renault Junior Cup 2019. Läs Filips kommentarer i nästa reportage!

Filip Bernström SSK-mästare 2019.
Filip Bernström SSK-mästare 2019.
Filip Bernström i mitten på bild.
Filip Bernström i mitten på bild.