Glöm ej medlemsavgiften 2020

Glöm inte att betala din medlemsavgift till Stockholms Sportvagnsklubb för 2020.

Vi låste samtliga licenser i slutet av 2019 inför 2020. Vi låser upp dessa när vi får information om betald medlemsavgift. Därefter kan man lösa ut licensen via LOTS. Vänta inte till sista minuten eftersom vi inte får information från postgirot kontinuerligt så det kan ta en stund mellan inbetalning och upplåsning av licensen i LOTS.
Medlemsavgiften på 350 SEK betalas till PG: 11 87 52 – 5
OBS! Glöm ej att skriva med följande uppgifter på din inbetalning: Namn, adress, personnummer samt gärna telefonnummer och mailadress. Vill du komplettera med uppgifter som inte får plats vid inbetalningen, maila kompletterande uppgifter till: info@sskracing.com
Vi skickar inte ut inbetalningskort till alla medlemmar. Om någon vill ha ett inbetalningskort via post kan man höra av sig till ovan mailadress eller ringa 0767-86 14 43.

Angående familjemedlemskap: För att räknas som familjemedlem skall du bo på samma adress som medlemmen, för barn till medlem gäller familjemedlemskap t.om. den dagen man fyller 18 år (20 år om man studerar). Därefter skall eget medlemskap lösas. Familjemedlem betalar 25 SEK.