Inbjudan till funktionärsfest

Information från funktionärsansvarig.

Hejsan alla glada funktionärer! Den 21-23 februari 2020 tänkte vi köra vår sedvanliga funktionärsfest. Vi träffas som vanligt på våran fantastiska bana Kinnekulle Ring. Det kommer att finnas frukost på lördagen samt lunch och sen kör vi den stora funkismiddagen på lördag kvällen. Sedan kommer det att finnas frukost på söndagen innan hemgång för dom som önskar. Mer exakt meny kommer inom kort.

Vi tänkte även att vi ska åka ner till någon bowlinghall i Götene på fredagskvällen och bowla lite tillsammans. Klubben står för några bowlingbanor som vi får dela på. Middag på fredagskvällen får man stå för själv. Vill man så kan jag boka bord i bowlinghallen för dom som vill äta där innan. Middag vid bowlingen blir ca 18.00 och bowlingbanorna bokas till 20.00 så hinner dom som vill komma och dom som vill hinner även äta innan.

Funktionärsansvarig vill ha in anmälan om man kommer så fort som möjligt!!!
Där vill dom veta om man äter middag på fredagen vid bowlingen (Bekostas själv), eller om man bara vill komma och bowla, eller om man kommer till lördagen och vill äta middag. Dom vill även veta om ni behöver någon sovplats.

Det kommer finnas något alkoholhaltigt till middagen på lördagen. Vill man ha mer får man tag med egen dryck. Annars kommer det bara finnas alkoholfritt på plats. Hoppas vi ses!

OBS!!! Anmälan senast 17 februari.

Anmälan till funktionärsansvarig:

Linnea Nilsson, Tel: 070-013 54 99 Mail: linnson10@hotmail.com