Custom Motor Show inställt

Bilsport Performance & Custom Motor Show 2020 flyttas fram.

Tyvärr blir det ingen bilsportmässa på Elmia i Jönköping påskhelgen 2020. Med anledning av folkhälsomyndighetens råd ang. coronasmittan har arrangören tagit beslutet att inte genomföra mässan. SSK hade bokat monter och bilar som skulle ställas ut. Nu får vi istället fokusera på nästa års mässa som då firar 50 år, precis som SSK-serien också gör nästa år!

Mer information hittar ni på: www.custommotorshow.se

Custom Motor Show inställt

Bilsport Performance & Custom Motor Show 2020 flyttas fram.

Tyvärr blir det ingen bilsportmässa på Elmia i Jönköping påskhelgen 2020. Med anledning av folkhälsomyndighetens råd ang. coronasmittan har arrangören tagit beslutet att inte genomföra mässan. SSK hade bokat monter och bilar som skulle ställas ut. Nu får vi istället fokusera på nästa års mässa som då firar 50 år, precis som SSK-serien också gör nästa år!

Mer information hittar ni på: www.custommotorshow.se