Kommande testdag och premiär

Läget inför kommande årsmöte, testdag med långlopp och SSK-premiären 2020.

Som vi tidigare informerat er om så är SSK:s årsmöte flyttat från den 21:e mars till den 18:e april kl. 19:00 på Kinnekulle ring, detta på grund av situationen med Coronaviruset. Funktionärskursen som skulle ägt rum samma helg är inställd. Tills vidare kör vi på med planeringen av testdagen som också sker den 18:e april på Kinnekulle med tävlingar på söndagen i ERCup 6h och B-Zero racing. Men det är som ni säkert förstår inte garanterat att vi kommer kunna genomföra detta arrangemang. Men anmälan är öppen för testdagen och anmälan till tävlingarna på söndag öppnar snart. Vi hoppas kunna genomföra helgen, men som sagt det finns inga garantier som läget är just nu. Vi återkommer om situationen förändras.

Vi siktar på att genomföra testhelgen som planerat.
Vi siktar på att genomföra testhelgen som planerat.

SSK-premiären på Mantorp Park den 1-3 maj kommer genomföras som läget är just nu, dock utan publik för att säkerställa antalet personer på plats. Det samma gäller Kinnekulle Historic Meeting på Kinnekulle den 15-17 maj. Folkhälsomyndigheten har publicerat vägledning för evenemang och sammankomster med färre än 500 personer . Mer information på: https://www.folkhalsomyndigheten.se/

Vi publicerar fler nyheter om dessa evenemang förändras.

Anmälan och inbjudan till SSK-serien 2020 kommer upp på hemsidan inom kort.