Bilder från testhelgen 2020

Äntligen kunde vi genomföra vår testhelg på Kinnekulle. Nedan följer info och bilder från några av klasserna.

Vi vill börja med att rikta ett stort tack till alla som deltog under testhelgen på Kinnekulle den 16-17 maj 2020. Vi hade vidtagit flera åtgärder och satt upp flera restriktioner för att överhuvudtaget kunna genomföra detta test. Alla följde detta korrekt och visade stor förståelse under rådande situationen ang. covid 19. Stort tack från Stockholms Sportvagnsklubb! Ingen nämnd, ingen glömd.

Tyvärr måste vi då också meddela att vår första tävling på Kinnekulle – SSK 2 blir framflyttad. Efter vår förfrågan hos Stockholms Bilsportsförbund kommer vi inte få något tävlingstillstånd för detta arrangemang, SSK 2, som skulle genomförts helgen 29-31 maj. StBF tillåter bara tävlingar för juniorer.

Vi kan alltså inte genomföra denna tävling och flyttar den till 2-4 oktober (SSK 6, se kalender på hemsidan).

För SPVM innebär detta att deras “andra” deltävling flyttas till sist i kalendern och för SSK att vi tappar nu ytterligare en tävling i vår serie.

Bilder från testhelgen på Kinnekulle 16-17 maj 2020. >>>