Bilder från säsongen 2020

SSK-säsongen 2020 är slut och vi vill tacka all som bidragit till att den överhuvudtaget blev av.

Säsongen 2020 blev något annorlunda och kortare jämfört mot tidigare år på grund av den rådande coronapandemin. Men detta har drabbat alla idrotter oavsett nivå, i varje del av världen. Men att vi kunde genomföra säsongen är tack vare att alla tävlande har respekterat dom restriktioner med begränsat antal personer per tävlande som vi haft. För SSK har hela tiden fortsätta att följa allmänna råd och rekommendationer från Folkhälsomyndigheten för att hålla smittspridningen nere. Tack alla!

Vi avslutar säsongen med ett bildcollage från våra proffsiga fotografer Bengt-Åce Gustavsson och Hannele Börjemo på Racefoto.se som alltid levererar bilder av högsta klass. Håll till godo så ses vi säsongen 2021!