Custom Motor Show ställer om

SSK har sedan starten av Bilsport Performance & Custom Motor Show varit en given utställare på mässan i Jönköping, där vi har träffat gamla, men också nya blivande racerförare och funktionärer. 2020 blev det ingen fysisk mässa och det meddelar man nu att det heller inte kommer att bli 2021. Man väljer att även göra nästa år till en digital upplevelse.

Albinsson & Sjöberg som är arrangör av mässan meddelar följande:

– I och med de restriktioner som råder och en osäker framtid gör att vi redan nu behöver tänka om och tänka nytt. Vi tar beslutet så här tidigt för att ge det nya konceptet bättre med tid och således kunna leverera en bättre produkt.

Mässan skulle genomförts under påsken den 2–5 april 2021 på Elmia i Jönköping. Ett stort 50-årsjubileum var också planerat där en stor fest skulle summera alla de fantastiska åren bland likasinnade på mässan.

Mässan lockar årligen nästan 80 000 besökare under de fyra dagarna under påsken. Och med de aktuella restriktionerna blir det en omöjlighet att få till en mässa.

Mässan lockar årligen  nästan 80 000 besökare.
Mässan lockar årligen nästan 80 000 besökare.

– Vi har tittat på ett antal olika alternativ för att kunna genomföra någon form av fysisk aktivitet. Men med den nya vågen av viruset i Sverige tillsammans med de skärpta restriktionerna så är det inte längre en möjlighet, säger Säkerhetsansvarig Fredrik Sjöqvist.

– Naturligtvis är det olyckligt att mässan ännu ett år inte kan genomföras så som den brukar. För oss är det ett viktigt event att delta på där vi möter en målgrupp som ligger bilsporten nära. Samtidigt är det ett fullt förståeligt beslut med tanke på de omständigheter vi befinner oss i just nu, säger Jörgen Ekwall, Svensk Bilsports marknadschef.

Arrangören kommer följa utvecklingen av restriktioner och begränsningar noga. Det är kanske möjligt att det under 2021 kan gå att genomföra något för att fira och hylla #motorhobbyn2021 och 50-årsjubileet.
En sak är dock säker – boka in påsken 2021 för en fartfylld digital upplevelse!

På hemsidan www.custommotorshow.se finns frågor och svar samt mer information för företag och besökare.

SSK har alltid haft en rad bilar att visa upp på Elmia i Jönköping.
SSK har alltid haft en rad bilar att visa upp på Elmia i Jönköping.

Custom Motor Show ställer om

SSK har sedan starten av Bilsport Performance & Custom Motor Show varit en given utställare på mässan i Jönköping, där vi har träffat gamla, men också nya blivande racerförare och funktionärer. 2020 blev det ingen fysisk mässa och det meddelar man nu att det heller inte kommer att bli 2021. Man väljer att även göra nästa år till en digital upplevelse.

Albinsson & Sjöberg som är arrangör av mässan meddelar följande:

– I och med de restriktioner som råder och en osäker framtid gör att vi redan nu behöver tänka om och tänka nytt. Vi tar beslutet så här tidigt för att ge det nya konceptet bättre med tid och således kunna leverera en bättre produkt.

Mässan skulle genomförts under påsken den 2–5 april 2021 på Elmia i Jönköping. Ett stort 50-årsjubileum var också planerat där en stor fest skulle summera alla de fantastiska åren bland likasinnade på mässan.

Mässan lockar årligen nästan 80 000 besökare under de fyra dagarna under påsken. Och med de aktuella restriktionerna blir det en omöjlighet att få till en mässa.

Mässan lockar årligen  nästan 80 000 besökare.
Mässan lockar årligen nästan 80 000 besökare.

– Vi har tittat på ett antal olika alternativ för att kunna genomföra någon form av fysisk aktivitet. Men med den nya vågen av viruset i Sverige tillsammans med de skärpta restriktionerna så är det inte längre en möjlighet, säger Säkerhetsansvarig Fredrik Sjöqvist.

– Naturligtvis är det olyckligt att mässan ännu ett år inte kan genomföras så som den brukar. För oss är det ett viktigt event att delta på där vi möter en målgrupp som ligger bilsporten nära. Samtidigt är det ett fullt förståeligt beslut med tanke på de omständigheter vi befinner oss i just nu, säger Jörgen Ekwall, Svensk Bilsports marknadschef.

Arrangören kommer följa utvecklingen av restriktioner och begränsningar noga. Det är kanske möjligt att det under 2021 kan gå att genomföra något för att fira och hylla #motorhobbyn2021 och 50-årsjubileet.
En sak är dock säker – boka in påsken 2021 för en fartfylld digital upplevelse!

På hemsidan www.custommotorshow.se finns frågor och svar samt mer information för företag och besökare.

SSK har alltid haft en rad bilar att visa upp på Elmia i Jönköping.
SSK har alltid haft en rad bilar att visa upp på Elmia i Jönköping.

Custom Motor Show ställer om

SSK har sedan starten av Bilsport Performance & Custom Motor Show varit en given utställare på mässan i Jönköping, där vi har träffat gamla, men också nya blivande racerförare och funktionärer. 2020 blev det ingen fysisk mässa och det meddelar man nu att det heller inte kommer att bli 2021. Man väljer att även göra nästa år till en digital upplevelse.

Albinsson & Sjöberg som är arrangör av mässan meddelar följande:

– I och med de restriktioner som råder och en osäker framtid gör att vi redan nu behöver tänka om och tänka nytt. Vi tar beslutet så här tidigt för att ge det nya konceptet bättre med tid och således kunna leverera en bättre produkt.

Mässan skulle genomförts under påsken den 2–5 april 2021 på Elmia i Jönköping. Ett stort 50-årsjubileum var också planerat där en stor fest skulle summera alla de fantastiska åren bland likasinnade på mässan.

Mässan lockar årligen nästan 80 000 besökare under de fyra dagarna under påsken. Och med de aktuella restriktionerna blir det en omöjlighet att få till en mässa.

Mässan lockar årligen  nästan 80 000 besökare.
Mässan lockar årligen nästan 80 000 besökare.

– Vi har tittat på ett antal olika alternativ för att kunna genomföra någon form av fysisk aktivitet. Men med den nya vågen av viruset i Sverige tillsammans med de skärpta restriktionerna så är det inte längre en möjlighet, säger Säkerhetsansvarig Fredrik Sjöqvist.

– Naturligtvis är det olyckligt att mässan ännu ett år inte kan genomföras så som den brukar. För oss är det ett viktigt event att delta på där vi möter en målgrupp som ligger bilsporten nära. Samtidigt är det ett fullt förståeligt beslut med tanke på de omständigheter vi befinner oss i just nu, säger Jörgen Ekwall, Svensk Bilsports marknadschef.

Arrangören kommer följa utvecklingen av restriktioner och begränsningar noga. Det är kanske möjligt att det under 2021 kan gå att genomföra något för att fira och hylla #motorhobbyn2021 och 50-årsjubileet.
En sak är dock säker – boka in påsken 2021 för en fartfylld digital upplevelse!

På hemsidan www.custommotorshow.se finns frågor och svar samt mer information för företag och besökare.

SSK har alltid haft en rad bilar att visa upp på Elmia i Jönköping.
SSK har alltid haft en rad bilar att visa upp på Elmia i Jönköping.

Custom Motor Show ställer om

SSK har sedan starten av Bilsport Performance & Custom Motor Show varit en given utställare på mässan i Jönköping, där vi har träffat gamla, men också nya blivande racerförare och funktionärer. 2020 blev det ingen fysisk mässa och det meddelar man nu att det heller inte kommer att bli 2021. Man väljer att även göra nästa år till en digital upplevelse.

Albinsson & Sjöberg som är arrangör av mässan meddelar följande:

– I och med de restriktioner som råder och en osäker framtid gör att vi redan nu behöver tänka om och tänka nytt. Vi tar beslutet så här tidigt för att ge det nya konceptet bättre med tid och således kunna leverera en bättre produkt.

Mässan skulle genomförts under påsken den 2–5 april 2021 på Elmia i Jönköping. Ett stort 50-årsjubileum var också planerat där en stor fest skulle summera alla de fantastiska åren bland likasinnade på mässan.

Mässan lockar årligen nästan 80 000 besökare under de fyra dagarna under påsken. Och med de aktuella restriktionerna blir det en omöjlighet att få till en mässa.

Mässan lockar årligen  nästan 80 000 besökare.
Mässan lockar årligen nästan 80 000 besökare.

– Vi har tittat på ett antal olika alternativ för att kunna genomföra någon form av fysisk aktivitet. Men med den nya vågen av viruset i Sverige tillsammans med de skärpta restriktionerna så är det inte längre en möjlighet, säger Säkerhetsansvarig Fredrik Sjöqvist.

– Naturligtvis är det olyckligt att mässan ännu ett år inte kan genomföras så som den brukar. För oss är det ett viktigt event att delta på där vi möter en målgrupp som ligger bilsporten nära. Samtidigt är det ett fullt förståeligt beslut med tanke på de omständigheter vi befinner oss i just nu, säger Jörgen Ekwall, Svensk Bilsports marknadschef.

Arrangören kommer följa utvecklingen av restriktioner och begränsningar noga. Det är kanske möjligt att det under 2021 kan gå att genomföra något för att fira och hylla #motorhobbyn2021 och 50-årsjubileet.
En sak är dock säker – boka in påsken 2021 för en fartfylld digital upplevelse!

På hemsidan www.custommotorshow.se finns frågor och svar samt mer information för företag och besökare.

SSK har alltid haft en rad bilar att visa upp på Elmia i Jönköping.
SSK har alltid haft en rad bilar att visa upp på Elmia i Jönköping.