Licenser tillgängliga i LoTS

Nu finns licenser för 2021 tillgängliga i LoTS.

Vi har nu i slutet av 2020 låst samtliga licenser inför för 2021. Vi låser upp dessa när vi får information om betald medlemsavgift. Därefter kam man lösa ut licensen via LOTS. Vänta inte till sista minuten eftersom vi inte får information från postgirot kontinuerligt så det kan ta en stund mellan inbetalning och upplåsning av licensen i LOTS. Även funktionärer ska betala sin medlemsavgift för att kvittera ut sin licens.
Medlemsavgiften på 350 SEK betalas till PG: 11 87 52 – 5
OBS! Glöm ej att skriva med följande uppgifter på din inbetalning: Namn, adress, personnummer samt gärna telefonnummer och mailadress. Vill du komplettera med uppgifter som inte får plats vid inbetalningen, maila kompletterande uppgifter till: info@sskracing.com

Direktlänk till LoTS: SBF – LoTS