Ny plats för kurs och årsmötet

Årsmötet i Stockholms Sportvagnsklubb och funktionärskursen den 10 april blir flyttad till Lundsbrunns kurort.

Utbildningslokalen på Kinnekulle ring är uppbokad lördagen den 10 april. Därför flyttas årsmötet och funktionärskursen till Lundsbrunns Kurort Resort & Spa. Tiden för årsmötet är den samma kl. 13.00. Till er som vill besöka årsmötet och som gärna vill äta lunch, meddela >>> sekretariat@sskracing.com Till er som vill delta hemifrån via länk skickar ett mail till Eric Emanuelsson senast fredag 9 april. >>> eric.emanuelsson@bredband2.com Mötet sker via teams.

Funktionärskursen på lördag den 10 april är förlagd till Lundsbrunns Kurort Resort & Spa med start kl. 09.00. Men observera att söndagens kurs den 11 april är som vanligt på Kinnekulle ring, då utbildningslokalen är ledig. Söndagens kurs börjar också som planerat kl. 09.00.

Inbjudan och Kallelsen kommer också uppdateras.

Välkomna!