Bilder från testhelgen 2021

Bilder från SSK:s testhelg på Kinnekulle 2021.

Den 17-18 april anordnade SSK traditionsenligt testhelgen på Kinnekulle. Deltagare från flera svenska racingklasser passade på att få bort rattrosten och få till inställningarna på såväl gamla som nya tävlingsbilar. Några tog också chansen att gå kursen för att få racinglicens, där både teori och praktik ingår. Nu håller vi bara tummarna för att säsongen ska komma igång i slutet av maj/början av juni.

Nedan följer ett collage av bilder från testhelgen 2021. Foto tagna av Bengt-Åce Gustavsson och Hannele Börjemo – Racefoto.se

Bilder från testhelgen 2021

Bilder från SSK:s testhelg på Kinnekulle 2021.

Den 17-18 april anordnade SSK traditionsenligt testhelgen på Kinnekulle. Deltagare från flera svenska racingklasser passade på att få bort rattrosten och få till inställningarna på såväl gamla som nya tävlingsbilar. Några tog också chansen att gå kursen för att få racinglicens, där både teori och praktik ingår. Nu håller vi bara tummarna för att säsongen ska komma igång i slutet av maj/början av juni.

Nedan följer ett collage av bilder från testhelgen 2021. Foto tagna av Bengt-Åce Gustavsson och Hannele Börjemo – Racefoto.se

Bilder från testhelgen 2021

Bilder från SSK:s testhelg på Kinnekulle 2021.

Den 17-18 april anordnade SSK traditionsenligt testhelgen på Kinnekulle. Deltagare från flera svenska racingklasser passade på att få bort rattrosten och få till inställningarna på såväl gamla som nya tävlingsbilar. Några tog också chansen att gå kursen för att få racinglicens, där både teori och praktik ingår. Nu håller vi bara tummarna för att säsongen ska komma igång i slutet av maj/början av juni.

Nedan följer ett collage av bilder från testhelgen 2021. Foto tagna av Bengt-Åce Gustavsson och Hannele Börjemo – Racefoto.se