Livesändning från Kinnekulle

Den 4:e september livesänds tävlingarna med SSK, Legends och Aquila från Kinnekulle.

Den 3-4 september avgörs den sjätte deltävlingen i SSK-serien med Legends Cup och Aquila på Kinnekulle Ring. Denna tävling är publiken välkommen tillbaka, 600 personer får komma in och det är lördagen som är avsedd för publik. Men för alla som inte kan komma till Kinnekulle och se tävlingarna på plats så livesänds lördagens race på SBF Play och SSK-seriens Youtube-kanal med start ca 08.45. Alla SSK-klasser kör två race. Legends Cup som är omkring 60 anmälda kör två race uppdelat på A, B och C final. Aqulia Formula 1000 kör tre race. Kommentator är Thomas Nilsson, som gärna tar emot experthjälp i dom klasser där intresse finns och pratar gärna lite om SSK-seriens historia då serien fyller 50 år 2021.

SSK racingfest 2021

Länk till kanalerna finner ni här nedan:

SSK-serien på youtube: https://www.youtube.com/user/SSKserien

SBF Play: https://solidsport.com/sbfplay/news

Välkomna!