Fullt fokus mot ny säsong

Efter att coronarestriktionerna togs bort kan vi ny äntligen rikta fokus mot en ”normal” säsong 2022.

Vi har ett spännande racingår framför oss. Ett år där vi hoppas att alla tävlingar kan genomföras som planerat, för alla datum är sedan tidigare spikade för 2022-års säsong. Där säsongen inleds i Falkenberg den 7-8 maj och avslutas på Kinnekulle den 3-4 september. Ni finner kalendern i sin helhet på hemsidan.

Vi har planerat att medverka på Elmia under påskhelgen den 15-18 april, där vi hoppas på många besökare som vill veta mer om SSK och våra klasser. Efter Elmia är det fullt fokus mot säsongen som mjukstartar med testhelg på Kinnekulle den 23 april.

Glädjande besked är att flera hör av sig och vill börja tävla i SSK-serien. Bland annat så är samtliga Renault Junior-bilar sålda och fler är på gång att byggas. Nya bilar byggs även för VolvoCupen och tävlande från våra grannländer visar åter intresse av att komma tillbaka och tävla i SSK:s mer modifierade klasser.

Vi är redo – är ni?

Välkomna till SSK-serien 2022!